II Badanie Relacji Inwestorskich w Spółkach WIG30 - Luty 2015r.

W poniedziałek 2 lutego 2015 r. rozpoczęła się drugą edycję badania relacji inwestorskich w spółkach z WIG30. Organizatorami badania są Gazeta Giełdy i Inwestorów Parkiet oraz Izba Domów Maklerskich. Partnerami akcji są Giełda Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. oraz firma doradcza Reputation Managers. Badanie odbywa się pod patronatem Akcjonariatu Obywatelskiego

Przez cały luty na stronie internetowej www.parkiet.com/ankieta będzie dostępna ankieta, w której każdej spółce będzie można przyznać ocenę od 1 do 6, gdzie 1 to niedostateczny, a 6 to celujący. Ponadto przeprowadzone zostanie osobne badanie wśród przedstawicieli instytucji finansowych – maklerów, analityków i zarządzających.

Wyniki zostaną ogłoszone w dniu 6 marca 2015 r. podczas uroczystej Gali wieczornej XV Konferencji Programowej Izby Domów Maklerskich, która odbędzie się w dniach 6-8 marca 2015 r. w Hotelu Bukovina Terma Spa w Bukowinie Tatrzańskiej.

• Santander Securities Strona IDM

• BM Santander alternatywne