20 lecie Izby Domów Maklerskich – Uroczystość 20.06.2016r. godz. 15:45 sala notowań GPW

W dniu 20 czerwca 2016r. odbędzie się uroczystość z okazji 20-lecia działalności Izby Domów Maklerskich. Uroczystość rozpocznie się o godz. 15:45 w sali notowań Giełdy Papierów Wartościowych.

Podczas uroczystości odbędą się dwa panele dyskusyjne:

1. „Rynek kapitałowy dla Planu na Rzecz Odpowiedzialnego Rozwoju” w którym udział potwierdzili m.in.: Witold Słowik – Podsekretarz Stanu w Ministerstwie Rozwoju; Zdzisław Sokal – Doradca Prezydenta RP, Członek Komisji Nadzoru Finansowego; prof. zw. dr hab. Małgorzata Zaleska – Prezes Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A.; dr Iwona Sroka – Prezes Zarządu Krajowego Depozytu Papierów Wartościowych.

2. „Jak domy maklerskie przyczyniły się do budowy rynku kapitałowego w Polsce w którym udział potwierdzili m.in.: Krzysztof Wantoła – Pierwszy Prezes Izby Domów Maklerskich, Witold Stępień – Prezes Zarządu Domu Maklerskiego Banku Handlowego S.A., Krzysztof Polak – Dyrektor Biura Maklerskiego Alior Banku S.A., Maciej Trybuchowski – Prezes Zarządu Domu Maklerskiego Banku BPS S.A.

Zarząd Izby i Rada Domów Maklerskich wręczą również nagrody dla pracowników branży maklerskiej z okazji 20-lecia Izby Domów Maklerskich.

Po uroczystości odbędzie się bankiet w holu głównym centrum giełdowego.

Uroczystość i bankiet mają charakter zamknięty tylko dla zaproszonych gości.

• Santander Securities Strona IDM

• BM Santander alternatywne